Oversættelse fra RTL (fransk)

 

 

Lille Eya, der blev kidnappet torsdag i Isère  (et område i Rhones- Alpes i Frankrig) blev fredag ​​fundet i god behold i Danmark. Hans far og en medgerningsmand blev anholdt. To europæiske arrestordrer blev fredag ​​udstedt mod de to mænd, der er mistænkt for at have forladt Frankrig med barnet.

“Eyas mor var i stand til at kontakte sin datter telefonisk via det danske konsulat. Den unge pige har det så godt som muligt efter sådanne hændelser,” sagde Grenobles anklager Eric Vaillant i en erklæring fredag ​​aften.

Den 10-årige pige blev kidnappet torsdag omkring klokken 8.15, mens hun gik med sin mor på gaden for at komme til sin skole i Fontaine, i forstæderne til Grenoble, hvor hun er uddannet i CM2. Ifølge anklagemyndigheden har faderen “og en hætteklædt medgerningsmand” “gasset den lille piges mor med tåregas”, inden han fangede Eya. En kidnapningsalarm blev udløst torsdag aften, inden den blev ophævet fredag ​​morgen.

Amira, pigens mor, reagerede med følelser fredag ​​aften på RTL. “Politiet ringede til mig, og nu skal jeg hente hende. Tak for alt,” sagde hun.

 

En far mistænkt for at være voldelig

Inden anholdelsen af ​​de mistænkte havde Grenobles anklager oplyst, at de elementer, som efterforskerne var i besiddelse af, antydede, at faderen, hans medskyldige og barnet var rejst til udlandet. Han nævnte som “mulige destinationer” Sverige og Tunesien, lande, der svarer til faderens dobbelte nationalitet på 53 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *